Loading
REZERVIŠITE NAŠ APARTMAN PUTEM SERVISA
O APARTMANU

Vaše savršeno mjesto

Apartman Ilma Sarajevo nudi smještaj u Sarajevu, 1,5 km od Latinskog mosta i 1,8 km od ulice Baščaršija. Ima terasu, pogled na grad i besplatnu Wi-Fi. Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu, kuhinju s perilicom posuđa, TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje i kupaonicu.

U apartmanu su dostupni i najam bicikala i usluga iznajmljivanja automobila.

Popularna odredišta u blizini je Apartman Ilma Sarajevo Sebilj, Vječna vatra i Narodno pozorište Sarajevo. Udaljenost od internacionalnog aerodroma Sarajevo je 7 km.

OPŠIRNIJE
NAŠ GRAD

Istražite Sarajevo

Vrlo malo gradova na svijetu može ponuditi takve mnoštvo zanimljivih stvari na tako malom prostoru kao i Sarajevo. Povijesne atrakcije, prirodne ljepote i jedinstveno iskustvo mjesta gdje se "Istok susreće sa Zapadom" sve su razloge koji privlače i nastavljaju privlačiti toliko posjetitelja u Sarajevo.

IZ ZRAKA

Video tura

Jedinstveni video Sarajeva sa zraka s prezentacijom kulturno-povijesnih, vjerskih i turističkih atrakcija od strane interaktivnog turističkog gradskog vodiča Rutmap.

MAP

NAŠA LOKACIJA

Zašto jednostavno posjetiti grad kada možete ostati u velikom apartmanu koji je dio uzbudljivog susjedstva? Zašto je tako važno središte vašeg smještaja u Sarajevu? Zato što možete doživjeti pravi lokalni život i osjetiti pravi puls grada s svim uzbuđenjima koje nudi.